Tsu....Revolusi Baru Dunia Media Sosial

8:49 pm SHARIFFUDIN AZHAR OMAR 0 Comments

Salam semua REEFISM.

Semua hebat belaka hendaknya. Memandangkan entri sal trip saya hari tu masih dalam draft @ malas nak hupdate so saya nak share sal satu benda ni. Saya percaya di Malaysia khususnya tak ramai yang tahu lagi mengenai Tsu

Apa itu Tsu??? Tsunami kah? Bukan ye....


Logo Rasmi Tsu

Gambar dari Google

Tsu ni adalah sebuah platform baru dalam media sosial atau online social network macam Facebook. Saya nak highlight kat sini tentang apa yang best sal benda ni. Boleh juga rujuk dengan link Wikipedia ni Tsu Social Network untuk details.

Ibu pejabat Tsu ni di New York...so i believe orang Amerika banyak kot guna media sosial ni...feature dia best...dia macam one stop centre for social network...nak gambar meletz dan ohsem cam Instagram boleh, nak buat ayat cam Twitter pun boleh, nak link blog pun boleh....


Front page web Tsu

Cara Tsu ini berfungsi

lagi

dan lagi

apa lagi????join la....hik3

Partners Tsu

Gambar yang saya edit via Tsu. 

Gambat Edit via Tsu.

Dalam erti kata lain semua bolehlah...satu lagi fungsi yang best ialah kita leh buat duit dengan web Tsu ni...tapi saya tak cuba lagi la...dengan grow kan friends kita dalam tsu ni boleh menjana income...Hebat bukan????? bunyi pelik tapi benar...

So guys, do check it out this awesome social network. Saya dah register tau so kalau nak follow saya di Tsu silalah layari di http://www.tsu.co/thisisreef....You guys are most welcome.....hik3


ini lah page tsu saya. sila follow ye..


For details just browse their webpage at https://www.tsu.co/

Happy Exploring and Welcome to Tsu.


sila...sila....hik3


Till then...daaaaaaa......

Majulah Negaraku Malaysia.

P/S: #sehatisejiwa


0 comments:

FOODIE

View my food journey on Zomato!
Powered by Blogger.