Segmen Produk Pilihan - PRECIOUS by ROZITA CHE WAN

10:15 pm SHARIFFUDIN AZHAR OMAR 0 Comments

Salam REEFISM semua...

Apa khabar semua? Sihat hendaknya.
Lupakan seketika tentang kisah #throwback trip saya kerana saya nak share dengan anda satu produk hebat ini.

Saya nak rekomen sikit satu perfume ni. Perfume ni adalah ilham dari selebriti terkenal Malaysia, Rozita Che Wan atau Che Ta.
Nama perfume tersebut adalah PRECIOUS by RCW dan ia adalah produk perfume sulung daripada Che Ta.


elegen dan nampak mewah

inilah pengasas produk hebat ini

stail

beliau tidak pernak menghampakan dari segi penampilan. Stunning Mama!

Produk terlaris di pasaran ini pernah terjual sebanyak 40 ribu botol dalam masa 2 hari sahaja. Hebat bukan penangan produk dari Che Ta ini. Perfume ini adalah gabungan haruman natural vanilla, musk dan rose dan merupakan Eau de Parfum (EDP). Ramai pengguna yang tidak ragu-ragu untuk mendapatkan produk ini kerana mereka percaya 'I believe in Che Ta's sense'. Hebat tak hebat aura yang di bawakan oleh ibu kepada 3 orang cahayamata ini.

botol ini tester so nampak tak penuh

Saya highly recommend to all of you out there yang memang pencinta wangian untuk mendapatkan produk yang selalu sold out ini. Saya pun menggunakannya sebab itu saya tidak ragu-ragu untuk uarkan pada anda semua.

Harga? Bukan RM299.90 tapi hanya RM29.90* sahaja dan didatangkan dengan isian 20ml. Serius! Hanya RM29.90* . Harga sangat mampu milik dan kini semua orang boleh wangi sepanjang hari sepanjang masa. Senang juga dibawa kemana-mana terutama bila travel dengan saiz botolnya yang comel. Jadi kalau anda REEFISM, apa ditunggu lagi! Dapatkan sekarang sebelum kehabisan stok. Kalau dah abis nanti jangan nangis tepi bucu katil pulak. Hahaha...

rupa kotak wangian ini

It's HALAL! Yeay!

wangi sepanjang hari

haruman untuk semua

Anda boleh hubungi atau Whatsapps je senang ke 013-3713741 atau 012-2070978 untuk mendapatkan PRECIOUS by RCW ini. 

Pastikan taip ' SAYA NAK BELI PRECIOUS BY RCW' dan Whatsapps/SMS ke no telefon yang diberi ini. Untuk COD (Lembah Klang sahaja) sila rujuk dengan pemilik no telefon yang diberi juga ya.

013-3713741
012-2070978

Ok guys...Mari wangi ramai2 macam Che Ta!

Till then...daaaaa.....

*harga tidak termasuk kos pos penghantaran.

dapatkan segera!

0 comments:

FOODIE

View my food journey on Zomato!
Powered by Blogger.