CHEESE-SANG CHEESY BITES MENU SEMPENA TAHUN BARU CINA OLEH PIZZA HUT MALAYSIA


Pizza Hut Malaysia, rangkaian pizza terulung tanahair tidak pernah gagal dalam menyajikan menu pizza baru yang enak. Boleh dikatakan setiap perayaan utama dalam Malaysia pasti akan ada menu khas bagi menyemarakkan sambutan. Terkini Pizza Hut Malaysia memperkenalkan menu yang diinspirasikan daripada Yee Sang yang diberi nama Cheese-Sang Cheesy Bites. Saya berkesempatan untuk hadir di majlis memperkenalkan menu Cheese-Sang Cheesy Bites baru-baru ini. Turut memeriahkan majlis adalah selebriti tanahair seperti Sharifah Sakinah dan Nik Qistina. 
Seperti yang anda sedia maklum, tradisi Yee Sang cukup sinonim tatkala tiba Tahun Baru Cina. Ia melambangkan kemakmuran serta penyatuan harmoni sesama ahli keluarga serta sahabat handai. Pizza Hut Malaysia meggabungkan konsep Yee Sang dan pizza sebagai satu cara memberi kegembiraan kepada pelanggan setia tidak mengira bangsa atau agama. Secara tidak langsung, semangat perpaduan dapat dipupuk sesama rakyat Malaysia menerusi juadah khas Cheese-Sang Cheesy Bites ini.

Pizza Cheese-Sang Cheesy Bites dilengkapi dengan lapan belas kerak pizza penuh dengan keju cedar dan mozzarella, ditambah dengan kelazatan udang tempura yang rangup bersama nenas dihidangkan diatas sos telur masin keemasan.

Pembelian boleh dibuat samada secara ala-carte pada harga RM 38 untuk saiz biasa atau boleh dibeli menerusi pakej kombo, Cheese-Sang Cheesy Bites merupakan hidangan terbaik semarak perayaan Tahun Baru Cina kali ini. Pizza Hut Malaysia menawarkan 3 set kombo hebat iaitu GOLDEN PROSPERITY MEAL (RM78.80), DOUBLE HAPPINESS MEAL (RM45.80) DAN DOUBLE FORTUNE MEAL (RM42.80).

 

Kombo GOLDEN PROSPERITY MEAL sesuai dinikmati empat atau lima orang mengandungi satu pizza Cheese-Sang Cheesy Bites saiz biasa dengan tambahan satu pizza pan/hand-stretched Favourite saiz biasa, satu pinggan udang tempura dimasak bersama telur masin, hidangan pembuka selera, empat minuman dan empat aiskrim.

Kombo DOUBLE HAPPINESS MEAL pula boleh dinikmati 2 atau 3 orang menghidangkan pilihan antara satu pizza saiz biasa Cheese-Sang Cheesy Bites atau pizza pan/hand-stretched Supreme atau Favourite, satu hidangan pembuka selera dan dua minuman.

Kombo DOUBLE FORTUNE MEAL pula mengandungi satu pizza Cheese-Sang Cheesy Bites bersaiz biasa, dua sup krim cendawan, satu hidangan pembuka selera bersama dua minuman.


Jadi, inilah masanya anda untuk mencuba menu edisi terhad daripada Pizza Hut Malaysia sambil mengeratkan hubungan kasih sayang antara keluarga dan sahabat handai sempena Tahun Baru Cina. Pizza edisi terhad ini boleh didapati diseluruh negara sehingga bulan Februari.

Dapatkan informasi terkini berkenaan Pizza Hut Malaysia menerusi www.pizzahut.com.my atau media sosial Pizza Hut Malaysia.

#REEFISM #REEFISMTERRITORY #PIZZAHUTMALAYSIA #CHEESESANGCHEESYBITES

1 Comments