Love at First Sight-Singapore 2012

9:10 pm Shariffudin Azhar Omar 0 Comments

Salam...hi REEFISM....

Whats up ya!!! Post kali ni saya malas nak tulis panjang pasal trip ke Singapore tahun 2012 ni sbb banyak blog yang dah bagi info mengenai travel ke sana dan lebih kurang aja itinerary nya...apa yang saya nak share adalah gambar2 saya sepanjang disana...3 tahun lepas kot...hahaha #throwback sangat...hahaha

Secara ringkasnya trip ini adalah trip pertama saya ke bandar Singapura dan saya ke sana naik train KTMB dari KL Sentral ke Woodlands bersama my favourite travel buddy. Motip trip adalah untuk kenal negara jiran dari pandang pertama. Gitewww.....

Actually lebih kepada nak main kat Universal Studios Singapore je...hahahaha...Silalah jamah gambar2 saya ni ye. Biar gambar berbicara....Gitewwww......hik3...

till then daaaaa....

testing mic 1 2 3

tara kucah cah tara kucah cah

beratnya....

which way???

bilik make up kot....

bright room takda ka...

say cheese

say cheese lagi

shrek

pose pose

tempat wajib pose kalo ke sini

main entrance USS

apa tengok2???

landmark USS

sini pun boleh pose...

USS

kapal besar

USS

pak polisi!!!!tumpang leh??

USS

view
view
oklah...auntie pun nak pose gak lah...

NOW its my turn ye auntie...hahaha

Later Showing ada tak?

Cantik


bumble bee

sini sangat best

best juga

kalau ke USS sini wajib pi

gayat nak naik

tak berat ke????

abam sado...

abam sado marah ke???

kafe

sini best gak

sini budak2 sesuai main

macam Indiana Jones

lagi

dan lagi

asal usul kuih badak berendam

no caption

bila nak sampai ni dik???lenguh bumper abang..

Jurassic Park Section

Entrance

Dino jinak

kasi can la abang ni posing

nak pi jumpa fairy godmother

Far Far Away

lagi

dan lagi

ok..sini sangat best...

best jugak

kalau nak basah sila dok depan ye

Brand baru ke???

jap ye...5 minit lagi

close close away ada tak???

lunch time

sini pun best

best

diva kah????

lrt dah tutup

wuuttttt wuttttt

hai adik comel

tak naik....gerun..hahaha

untongla ko kucing dok kat Spore.....

Geylang

sini banyak makanan melayu

jalan jalan

saja amik gambar ni

Geylang Serai

lebar kah paya nya????

Orchard area

Orchard area

time ni rasanya CNY tak silap

Orchard

Orchard

sign

lagi

sian..main sampai tertunduk tunduk

mall mewah katanya

shaw brothers

view

view lagi

kasi can la uncle ni nak amik gambar

0 comments:

WOW

AMAZING DEAL

MY FAVOURITE BLOGS

FOODIE

View my food journey on Zomato!
Powered by Blogger.